Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 08, 2009

Marianne Weber in de Werft.

Kaatsheuvel - Na het grote succes van vorig jaar is Marianne Weber wederom te gast tijdens het najaarsconcert van het Waalwijkse koor "De Vrolijke Noot" in de Werft in Kaatsheuvel.
Wij hebben onderleiding van onze dirigente Crista Klerx de hele zomer door gerepeteerd om zo goed mogelijk voor de dag te komen,de noten zitten ons als het ware in de genen zegt vice voorzitter Theo Jansen die bijna dagelijks met de organisatie van het concert bezig is.

Naast Marianne Weber is het Dussense smartlappenkoor 'uit Volle Borsten' te gast.Marianne Weber zingt een klein uur, het Dussense koor zingt 45 minuten, "De Vrolijke Noot" staat twee keer 45 minuten op de buhne. Vorig jaar woonden 600 muziek liefhebbers het concert bij.

Het concert op zaterdagavond 19 september vindt plaats in De Werft in Kaatsheuvel en begint om 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro en dekaarten zijn verkrijgbaar bij Miny Reinders Irenestraat 1d te Waalwijk,tel:0416335436 of bij de kassa van de Werft tel 0416274096