Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, oktober 07, 2009

Diefstal fietsen in Kaatsheuvel houdt aan.

Kaatsheuvel - Nog steeds worden er in Kaatsheuvel meerdere fietsen gestolen. Vorig weekend werden fietsen weggenomen bij de Hoofdpoort en bij Camping Duinlust. Nu meld een lezer dat er weer fieten zijn weggenomen bij de Lidl. Hij/zij schrijft: zo worden er ook nog steeds fietsen gestolen!!!! Twee jongens op een scooter en een stapt af,de ander op de uitkijk en ze maken het slot open en fietsen weg! Dit duurt al veel te lang en moet afgelopen zijn onderhand. Dit was zaterdag bij de lidl".

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

En men stond erbij en keek ernaar.......

08 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

zoals ik al meerderen malen zij de jongeren krijgen zo'n 30 euro per fiets dus tja dat is natuurlijk voor hun een idiaal motief om fietsen te stelen.

08 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ook werden ze in Tilburg op de rommelmarkt aangeboden, dus men gaat kijken wie de aanbieder is de daders zijn zo gevonden.

09 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Een kennis van mij werd zijn fiets gestolen en Hij ging op zondag naar de rommelmarkt bij Praxis in Tilburg en daar stond tot zijn verbazing zijn fiets bij de stand van een kaatsheuvelnaar ,die hem te koop aan bood. Dus diefstal in combi met scooter en de link is snel gelegd.

09 oktober, 2009  
Anonymous Anoniem said...

@ laatse
anoniem Wat heeft die kennis van u toen gedaan. De politie toch wel gewaarschuwd hoop ik.

11 oktober, 2009  

Een reactie posten

<< Home