Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, oktober 08, 2009

Twee doden bij ongeval op Midden-Brabantweg



TILBURG - Op het kruispunt van de Midden-Brabantweg en de Heikantlaan in Tilburg zijn donderdagavond rond tien uur twee auto’s op elkaar gebotst. De twee inzittenden van de auto afkomstig vanaf de Heikantlaan, zijn overleden.

De bestuurder is overleden in het ziekenhuis, zijn passagier overleed ter plekke. De andere auto kwam uit de richting van Kaatsheuvel aangereden. De bestuurder ervan raakte eveneens gewond. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend. De politie is nog op zoek naar de inzittenden van een derde voertuig dat mogelijk ook betrokken is geweest bij de botsing.

Een politieauto die de Midden Brabantweg na het ongeluk had afgesloten, is rond middernacht ook aangereden. Daarbij is een agent gewond geraakt. Ook de inzittenden van de andere auto liepen verwondingen op.