Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 20, 2010

Politie ruimt hennepkwekerij in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL : Het speciale hennepteam in het politiedistrict Oosterhout ontmantelde op woensdag 20 januari 2010 een hennepkwekerijen. Dat gebeurde in Kaatsheuvel en in Nieuwendijk. In totaal werden enkele duizenden wietplanten (stekjes) in beslag genomen. Er zijn drie verdachten opgepakt.

Het ging om een hoekwoning op het Prins Bernhardplein in Kaatsheuvel. Het huis was verhuurd en de huurder kweekte op de bovenverdieping wiet. De politie telde 209 zogenaamde moederplanten. De zolder was ingericht om alle plantjes te stekken en op te potten. In de schuur achter de woning stonden enkele duizenden stekjes van hennepplanten. De politie arresteerde bij de inval drie personen. Het ging om de huurder, een 62-jarige man uit Tilburg. Ook twee jonge vrouwen (16 en 20) die bezig waren met de verzorging van de hennepplanten werden opgepakt en verhoord.