Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, april 29, 2010

Vervolg sloop TNT gebouw voor Bruisend Dorpshart

Kaatsheuvel - Op maandag 3 mei wordt de sloop van het TNT gebouw en de huizen aan de Huijgenstraat in Kaatsheuvel voortgezet. De symbolische start van de sloop werd op 26 februari 2010 door het college gegeven. Inmiddels zijn alle procedures doorlopen en is juridisch de grond overgedragen aan Heijmans. Daardoor is nu de weg vrij om te gaan slopen. Deze definitieve sloop van deze panden is weer een stap in de realisatie van het nieuwe dorpshart in Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel krijgt een nieuw hart. Er komt een nieuw sociaal cultureel centrum, horeca aan een plein dat ook helemaal opnieuw wordt ingericht en een gemeentehuis met een parkeerkelder. Daarnaast komen er 50 appartementen en 50 grondgebonden woningen. Casade gaat haar woonwinkel vestigen naast het gemeentehuis. Daarnaast komen er 50 appartementen en 50 grondgebonden woningen In Woonhoven.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Zou men blijven wachten met slopen totdat men er de hens insteekt.
Als een particulier zo laks was waren er al lang maatregelen genomen of heeft dit ook met ombuiging te maken.

06 mei, 2010  

Een reactie posten

<< Home