Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 02, 2010

DESK en Schijndel op herhaling


[Dennis van der Penne scoort de 1-0]

Kaatsheuvel – DESK en Schijndel moeten op herhaling. Na een flinke stortbui staakte de scheidsrechter de wedstrijd. Vooral de doelgebieden leverden volgen hem gevaar op voor de spelers.
Voor de aanhang van de thuisclub was dat een tegenvaller. Nadat de gasten in het eerste kwartier enkele kansen hadden gekregen, kwam de thuisclub steeds beter in de wedstrijd. Dennis van der Pennen schoot zelfs de thuisploeg uit een vrije trap naar 1-0. In de stromende regen bleek DESK heer en meester. Direct na de rust inspecteerde de scheidrechter de doelgebieden. Het aanvoeren van drie kruiwagens met wit zand om het doelgebied van de gasten bespeelbaar te maken mocht niet baten. De leidsman uit Geleen besloot de wedstrijd te staken. Mogelijk wordt dze week het tweede bedrijf afgewerkt. De dag en het tijdstip van aanvang is nog niet bekend. Volg daarvoor het Breaking News. Trainer Kees van Loon greep de tijd die over was aan, om de spelers die onlangs vader zijn geworden een presentje aan te bieden.
Omdat concurrent OJC met 4-1 van Meerssen won moet DESK moet de 1-0 voorsprong vast weten te houden. Om hoofdklassenbehoud veilig te stellen zal ook volgende week bij Baronie gewonnen moeten worden. Maar aan de eerste taak is de 1-0 voorsprong veilig stellen.