Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 22, 2010

Dames V.V. Blauw - Wit '81 op Trainingskamp!

De Moer - De dames van v.v. Blauw - wit ’81 uit De Moer zullen dit jaar voor het eerst deelnemen aan een trainingskamp. Het trainingskamp vindt plaats in weekend van 13, 14 en 15 augustus 2010. Onder leiding van hoofdtrainer Glenn Bordes en technische staf verblijven onze dames op een mooie locatie in Loon op Zand, waar ze zich 3 dagen goed kunnen voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Er is door de technische staf een uitgebreid programma samengesteld met onder andere duintrainingen, diverse teamactiviteiten en als afsluiting een oefenwedstrijd.

De dames beginnen aanstaande zondag om 10.30 uur met de 1ste training van het nieuwe seizoen! Dinsdag 10 augustus staat tevens de eerste oefenwedstrijd op het programma in en tegen Sleeuwijk DA1 om 19.30 uur.