Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juli 24, 2010

Meubilair gemeentehuis ‘te versleten’ voor verenigingen

Kaatsheuvel – Veel meubilair uit het oude gemeentehuis in Kaatsheuvel is in de ‘afvalcontainer’ en Kees Grootswagers. Misschien had de gemeente verenigingen en instanties nog blij kunnen maken met het meubilair. “De inventaris van het gemeentehuis wordt zomaar in een container verwijderd”, aldus Dijkstra. “De burger ziet dat met gemengde gevoelens aan, ook al met het het oog op de de bezuinigingsoperatie die voorligt”. Ook Grootswagers vraagt zich af waarom verenigingen niet de bruikbare spullen konden ophalen. Of misschien was een veiling iets geweest.

Volgens burgemeester Win Luijendijk is bewust niet voor allerlei ‘rompslomp’ gekozem Het gemeentehuis moest snel leeg opgeleverd worden voor de sloop en nieuwbouw. Ook was de inventaris echt heel ver afgeschreven, benadrukt Luijendijk, en dus niet veel meer waard. De burgemeester was er niet gelukkig mee dat de opkoper tegen de afspraken in het meubilair buiten in een container gooide, terwijl hij de spullen eerst wel zou meenemen. “Het leek voor mensen misschien alsof het hier om goed meubilair ging, maar dat was niet zo.

3 Comments:

Blogger olijfje said...

Beste mensen,
Afgeschreven betekend niet hetzelfde als versleten.

24 juli, 2010  
Blogger H.W.Bogaard said...

Klopt precies Olijfje.
Ik kan mij het meubilair nog van mijn raadstijd goed herrinneren en weet zeker dat veel mensen niet zo'n riant meubilair thuis hebben staan zoals in het gemeentehuis het geval was.Maar het zal wel moeite teveel geweest zijn om even na te denken wie zo iets kan gebruiken.

25 juli, 2010  
Blogger Lennard Alink said...

In deze tijd had het anders ook nog aan de kringloop aangeboden kunnen worden.

26 juli, 2010  

Een reactie posten

<< Home