Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juli 11, 2010

Noodweer treft vooral Tilburg Noord en Kaatsheuvel

Kaatsheuvel - Het onweer dat zaterdagavond over Midden-Brabant trok heeft vooral voor veel overlast gezorgd in Tilburg Noord en in de gemeente Loon op Zand.

Zover bij de politie bekend deden zich geen persoonlijke ongevallen voor.

Op veel plaatsen liepen straten onder onder water. Bij de Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg kwamen voor de gehele regio Midden en West Brabant ruim 1000 meldingen binnen over wateroverlast, stormschade en omgewaaide bomen. Brandweer en politie hadden dan ook de handen vol.

In Kaatsheuvel moest vooral de Gasthuisstraat het ontgelden (foto). Ook viel in een groot gedeelte van Kaatsheuvel het televisiesignaal uit waardoor de mensen verstoken waren van de voetbalwedstrijd Duitsland – Uruguay. Bij het nieuwe park van de Efteling, Bosrijk, waaide een aantal bomen om. Rond middernacht verliet de buienstoring de regio.

Foto: Martijn van Bijnen