Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juli 03, 2010

Onderzoek beroving taxichauffeur leidt naar twee overvallen

Kaatsheuvel - Een 24-jarige Waalwijker die op 23-juni jl. als verdachte van een beroving van een taxichauffeur in Tilburg werd aangehouden, wordt nu ook verdacht van twee overvallen. De politie beschikt over aanwijzingen dat de man ook in aanmerking komt voor de overval op een juwelier die op 15 juni jl. plaats vond in Kaatsheuvel en een overval op een drogisterij van 19 juni jl. in Sprang-Capelle

Het technische en tactische onderzoek, alsmede de bereidwillige medewerking van enkele ooggetuigen leverden informatie op waardoor de man als verdachte aangemerkt kon worden voor de twee overvallen. Op 15 juni jl. in de namiddag werd een juweliers aan de Hoofdstraat het doelwit van een overval. Bij deze overval werd gebruik gemaakt van een vuurwapen.

Vier dagen later, op 19 juni jl. werd onder bedreiging van een vuurwapen in een drogisterij aan het Raadhuisplein een geldbedrag afhandig gemaakt.
De politie startte direct na beide overvallen een uitgebreide zoektocht en zette daarbij het middel SMS-Alert in. Op beide locaties werden sporen veilig gesteld en getuigen gehoord. Deze verklaringen leverden waardevolle informatie op.