Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 14, 2010

De Efteling populairste dagattractie

Kaatsheuvel - De Efteling is verkozen tot populairste attractiepark in Nederland. De Efteling wordt door alle bevolkingsgroepen het meest gewaardeerd en ontvangt ook de meeste bezoekers, volgens het onderzoeksbureau. De ondervraagden ervaren de dagattracties in de top 3 als sympathiek, actief en kindvriendelijk. Het onderzoek is gehouden onder 1900 Nederlanders. Het Dolfinarium en Artis staan op twee en drie op de ranglijst van meest gewaardeerde uitstapjes. Dat maakte Hendrik Beerda Brand Consultancy dinsdag bekend De Efteling wordt door alle bevolkingsgroepen het meest gewaardeerd en ontvangt ook de meeste bezoekers, volgens het onderzoeksbureau. De ondervraagden ervaren de dagattracties in de top 3 als sympathiek, actief en kindvriendelijk. Jongeren gaan liever naar Walibi World.

Slechts vijf musea worden gezien als optie voor een dagje uit. Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft de sterkste reputatie.