Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, oktober 27, 2010

Ook stekker eruit bij IJsselsteden Personenvervoer

Kaatsheuvel - Vandaag heeft de curator van het failliete Taxi Govers, ook het faillissement van IJsselsteden Personenvervoer BV bekend gemaakt. IJsselsteden werd eerder dit jaar overgenomen door Taxi Govers.
Het faillissement is door Caroline Govers, directielid van IJsselsteden Personenvervoer, zelf aangevraagd. "Blijkbaar trekt de familie Govers nu eindelijk zelf zijn conclusies", zegt Marjan Broer, bestuurder van FNV Bondgenoten.

"Mijn wens is dat het personeel wordt overgenomen door een werkgever die zich al heeft bewezen" zegt Broer. "Een doorstart onder IJsselsteden is niet wenselijk. Daarvoor heeft IJsselsteden een te slechte reputatie."

Bijeenkomst
Woensdag 27 oktober is er om 14:00 uur een bijeenkomst in het gebouw van IJsselsteden in Capelle aan den IJssel voor de ongeveer 180 chauffeurs die er werken. Zij worden dan verder ingelicht. Vooralsnog blijven zij onder leiding van de curator doorrijden. FNV Bondgenoten is bij die bijeenkomst ook aanwezig.

Bron: FNV Bondgenoten

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Govers failliet, nou ik snap er niks meer van er rijden nog steeds busjes rond met het LOGO van Taxie
Govers.
Het zal wel weer een foefje zijn dat ik niet begrijp. En zijn de huidige chauffeurs dan zwartrijders?

27 oktober, 2010  

Een reactie posten

<< Home