Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 12, 2010

Loonse vader ontkent mishandeling baby

Breda – De 33-jarige man uit Loon op Zand, die in april is aangehou­den wegens zware mishandeling van zijn toen vijf maanden oude zoontje, ontkent dat hij zijn kind iets heeft aangedaan. Hij wil het jongetje weer zien, onder begelei­ding van hulpverleners. Wat de rechtbank in Breda betreft is daar geen bezwaar tegen, mits jeugd­zorg toestemt. De 33-jarige man is in augustus op vrije voeten ge­steld.

De vader is in april aangehouden op verdenking van zware mishan­deling van de baby. Ook de moe­der is verdachte en heeft een tijdje vastgezeten. Het jongetje had maar liefst 24 fracturen, zei officier van justitie Klooster gisteren tij­dens een rechtszitting in Breda. De vader wordt er onder meer van verdacht het kind verschillende bot- en schedelbreuken en blauwe plekken te hebben toegebracht.

De zaak kon gisteren niet inhoude­lijk worden behandeld omdat er nog verschillende getuigen moe­ten worden gehoord. De raadsman van de verdachte sluit niet uit dat er een medische oorzaak voor de breuken is. Het komt vaker voor dat heel jonge kinderen botbreu­ken oplopen als gevolg van een zo­geheten imperfecte botstructuur.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Dat de gemeente niet geloofwaardig is en dat de burger de gemeenteraadsleden niet serieus neemt daar komt dhr Berkelmans wel laat achter.
Als je bv.aktief bent in de sport en zo een grote achterban hebt wil dat nog niet zeggen dat je verstand van politiek hebt.
Je moet altijd onderaan beginnen en niet ineens op een verkiesbare plaats gezet worden daar men dan niet weet waar het over gaat terwijl men wel grote beslissingen neemt.
En vwb de nieuwe aanpak van besturen zals men voor ogen heeft om zo te kunnen bezuinigen op
de ambtenaren is en blijft een utopie daar er geen enkele ambtenaar ontslagen zal worden en er alleen maar geschoven zal worden, zodat men dan uit een andere ruif gaat eten. Er zijn voorbeelden te over want zo gaat het al jaren.En wat de externe krachten betreft die hebben de laatste jaren goud geld verdient neem alleen maar als voorbeeld dhr Mark Vaalvan B en O.

13 november, 2010  

Een reactie posten

<< Home