Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 10, 2010

Impuls toerisme Loon op Zand

KAATSHEUVEL - In Loon op Zand moeten nog veel meer toeristische en recreatieve initiatieven van de grond komen. De toeristische ontwikkeling van de gemeente gaat burgemeester en wethouders nog niet snel genoeg.

Als het aan het college ligt, wordt de komende jaren gestart met diverse concrete projecten. Het wil daarvoor nauw samenwerken met inwoners, bedrijven en instellingen.

Maar niet alleen op het gebied van het toerisme wil de gemeente nog meer de samenwerking zoeken met andere partijen. In het kersverse collegeprogramma 2010-2014 spreken burgemeester en wethouders over een vernieuwende bestuursstijl. De gemeente wil veel meer taken en verantwoordelijkheden neerleggen bij inwoners, bedrijven, instanties en verenigingen.

1 Comments:

Blogger Jacky said...

het enige resultaat tot nu toe is een nieuw toeristisch logo met sterretjes en een vlag die is ontwikkeld. LTA heeft wel 60000 euro elk jaar ter beschikking gehad, ongelooflijk pover resultaat.

10 november, 2010  

Een reactie posten

<< Home