Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 29, 2010

Nepagenten beroven man van handelswaar

KAATSHEUVEL - Een 31-jarige Bosschenaar is dinsdagmiddag in de Vondelstraat in Kaatsheuvel door nepagenten beroofd van messensets en gereedschap.

Met die handelswaar gaat de man al zo'n twaalf jaar langs de deuren.

Nepagenten vroegen de man naar diens vergunning voor het uitventen van zijn handel. Omdat de Bosschenaar kennelijk niet over de vereiste vergunning beschikte, moest hij zijn waren aan de agenten afstaan. De verdachten, een man en een vrouw in een soort van politiepak, vertrokken in een donkere auto, met vier gereedschapsboxen en twee messensets. Die hebben een gezamenlijke waarde van bijna 500 euro.

De wijkagent heeft inmiddels met zowel diverse collega's als de gemeente contact gehad over deze zaak. Geen enkele opsporingsambtenaar heeft bij hem deze inbeslagname gemeld. Vandaar het vermoeden van de politie dat de Bosschenaar het slachtoffer is geworden van oplichters.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Nepagenten en een nepventer, want je mag niet langs de deur met handel als je geen vergunning hebt.
Onze wijkagent Jan van Eijndhoven moet nu maar eens laten zien dat hij het waard is om wijkagent genoemd te worden.

30 december, 2010  

Een reactie posten

<< Home