Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 26, 2011

De Moer in greep van bouw

DE MOER - Bewoners van de Hooivork I willen de bouwplannen in De Moer zeker niet dwarsbomen, maar zetten wel grote vraagtekens bij de plannen die nu op tafel liggen. Woordvoerder Cees van de Ven riep dinsdagavond op tot meer overleg tussen gemeente en betrokken bewoners over het project.

Volgens hem moet er bij andere inwoners van De Moer geen verkeerd beeld gaan ontstaan dat bewoners van de Hooivork I de bouwplannen in het dorp willen tegenhouden.

"Wij zijn absoluut niet tegen het bouwen in De Hooivork", betoogde Van de Ven tijdens de commissie Fysieke Omgeving en Welzijn. Al jaren wordt in De Moer geroepen om woningbouw.

De gemeente is nu druk bezig met de voorbereidingen voor De Hooivork II: een project van een kleine dertig woningen. Morgen meer......