Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 11, 2011

Villa Pardoes inspireert jonge fotograaf

KAATSHEUVEL - Villa Pardoes is een bijzondere fototentoonstelling rijker. Donderdagmiddag was de opening van de expositie 'Door de ogen van...' De foto's zijn gemaakt door ernstig zieke kinderen of hun broertjes of zusjes, die in Villa Pardoes vakantie hebben gevierd.


Zij zijn met de camera op stap geweest. Dat heeft een selectie van 24 foto's opgeleverd van het verblijf in de Villa zelf, maar ook van uitstapjes naar bijvoorbeeld de Efteling.

De expositie moet een beeld geven van hoe de kinderen het verblijf in Villa Pardoes ervaren. Bij de tentoonstelling zijn ook foto's te zien van Nol Havens, zanger, fotograaf en ambassadeur van Villa Pardoes.

Hij heeft de kinderen op de foto gezet bij de circustent van Academy for Circus and Performance Art in Tilburg. De opening van de expositie werd verricht door boekenschrijver Paul van Loon.

Hoe lang de foto's blijven hangen is nog niet bekend. De tentoonstelling is niet openbaar, maar speciaal bedoeld voor mensen die in de Villa te gast zijn.

Bron: Brabants Dagblad