Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 18, 2011

Plan Carré Kaatsheuvel onder spanning

KAATSHEUVEL - Het plan voor de bouw van het multifunctioneel centrum Carré in Kaatsheuvel staat onder spanning.
De gemeente zoekt naar eventuele bezuinigingen in het project Bruisend Dorpshart. Daarbij wordt vooral gekeken naar het Carré en de nieuwe sporthal. Door financiële tegenvallers moeten de ambities voor het Bruisend Dorpshart bijgesteld worden. De gemeente is op zoek naar manieren om geld te besparen. Er is de nodige tijdsdruk, want de beoogde bouwers van het dorpshart staan klaar om te beginnen. Zaterdag meer in het Brabants Dagblad over de tegenvallers en kansen voor het dorpshart.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Zoeken naar bezuinigen?
Het onderzoek heeft tot nu toe 6 miljoen euro gekost en telkens weer worden er externe bereau's ingeschakeld.
Uitstel betekent schadeclaims van de ontwikkelaars en bouwers.
Een subsidie van 1,1 miljoen euro en een tekort van 600.000 euro er nog boven op.
PRIVATISEREN DIE HANDEL EN HET CARRE MULTIFUNCTIONEEL MAKEN [ naar het voorbeeld van de Leest] dus toneel- cabaretuitvoeringen en film, zodat het gemis aan een bioscoop ook opgevangen word.
Verder is het dan noodzaak om zowel de sporthal van de Werft als de Wetering samen te voegen in een nieuw te bouwen lokatie aan de Eropalaan.Deze bezuinigen zijn m.i door het college te berekenen zonder een extern bureau in te schakelen.Verder het gemeentehuis functioneler maken door o.a de gemeentewinkel en sociale zaken
onder te brengen in combi met een zakelijke bedrijfsvoering, want de tijd dat onze ambtenaren ongehinderd en ongecontroleerd hun werk konden doen is hopelijk voorbij.

19 maart, 2011  

Een reactie posten

<< Home