Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 15, 2011

De Rode Loper ligt voor u uit op 19 maart a.s.

Kaatsheuvel - Zaterdag 19 maart a.s. vindt de jaarlijkse Open Dag van de Zorg plaats. Dit jaar opent het Dienstencentrum De Rode Loper weer haar deuren. Iedereen kan een kijkje komen nemen in De Rode Loper, Paulus Potterplein 42 Kaatsheuvel .
U kunt kennismaken met het werk van de verschillende organisaties die momenteel actief zijn in De Rode Loper. Zo kunt u een kijkje in de keuken nemen bij de dagverzorging voor ouderen van Thebe/Eekhof, de activiteiten en het winkeltje van Prisma, de activiteiten van Ribw-Midden Brabant, de buitenschoolse opvang van MIKZ en het huiswerkhuis van Hest. Bezoekers, vrijwilligers en begeleiders willen u graag laten zien wat zij doen. Ook voor mensen die interesse hebben in het werken in de zorg is het een leuke gelegenheid om kennis te maken.
Andere organisaties waarmee wordt samengewerkt zullen zich ook presenteren, zoals het gehandicaptenplatform, de Klussen en Dienstencentrale, het steunpunt vrijwilligerswerk, bewoners van de Gerard de Nijshof, het Samenwerkenaandewijk en Casade.

De koffie staat klaar en u kunt tegen vergoeding een broodje eten in De Ontmoeting, waar medewerkers van Prisma en RIBW uw gastheer- en vrouw zijn. Uw komst wordt muzikaal opgeluisterd door het H 19 saxofoonkwartet.
Iedereen is tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom.
Informatie: Jacqueline de Bekker, coördinator: 0416-675710/06-21204709
www.pannenhoef.nl