Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 15, 2011

Het Moers Verzetje speelt de klucht ‘Celien slaat toe’.



De Moer - Het spelen van een klucht is voor ’t Moers Verzetje een jaarlijks gebeuren. Dit jaar is gekozen voor ‘Celien slaat toe’ van J. Blaaser en J.H. Visscher.

Celien is de hulp in de huishouding van Huub en Margriet Smit. Huub heeft een evenementenbureau dat in financiële problemen is geraakt. Huub heeft een popconcert georganiseerd, maar dat wil niet erg vlotten. Hij komt geld tekort om te investeren en daardoor dreigt het evenement te mislukken. Vanwege de vele schulden hangt de heer Smit een faillissement boven het hoofd.

Een neef van Huub heeft carrière gemaakt in Canada en is nu een rijk man. Hij kondigt zijn komst aan met de mededeling dat hij van zijn verdiende geld wil gaan genieten.

Huub denkt dat zijn Canadese neef het evenementenbureau kan redden. Daarom wordt de man in de watten gelegd. Margriet is echter naar haar zieke moeder, maar Neef Bastiaan wil graag met de vrouw van Huub kennis maken. Het ligt voor de hand dat Celien de plaats van Margriet inneemt. Natuurlijk komt de echte Margriet onverwachts naar huis. Hoe het dan verder gaat laat zich raden. Het ene misverstand volgt het andere op.

t Moers Verzetje is maar een kleine toneelvereniging maar om een stuk als ‘Celien slaat toe’ te brengen is hen wel toevertrouwd. Wel zou het goed zijn voor de toneelclub dat er wat nieuwe spelers bij komen. Met meer spelers zijn er veel meer mogelijkheden om een goed toneelstuk te kiezen.

De uitvoeringen zijn op 19, 25 en 26 maart a.s. bij Partycentrum ’t Moaske en beginnen om 19.30 u. Kaartjes zijn telefonisch te bestellen op nummer 0135159503 en 0135159370