Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, april 02, 2011

Radio 538 zond uit vanuit de Efteling

Kaatsheuvel - Gisteren stond een mobiele studio van radio 538 in de Efteling. De radiozender stond er in het teken van de speciale actieweek voor Warchild. Vaste columnist Peter Heerschop las zijn column 'Lieve Marianne' voor vanuit achtbaan 'Joris en de Draak'. Halverwege zijn eerste alinea moest hij zijn voordracht afbreken aangezien hij niet meer kon lezen door de snelheid. In het station werd de column uiteindelijk uitgelezen. Bij de mobiele studio was een speciale Holle Bolle Gijs geplaatst voor donaties.

De eerste 538 bezoekers van de Efteling mochten gratis naar binnen op voorwaarde dat zij minstens 12 euro doneerden aan Warchild. Videobeelden van de radiouitzending waren rechtstreeks op tv te volgen via de digitale zenders van Ziggo en UPC. Directievoorzitter Bart de Boer werd nog even geïnterviewd in de studio waarbij deze verklaarde dat voor Warchild een uitzondering was gemaakt qua sponsoring aangezien Villa Pardoes normaal gesproken het vaste goede doel is.

Bron: Efteling