Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 31, 2011

Peter Ruigrok mogelijk interim-directeur bij WSG

GEERTRUIDENBERG - Peter Ruigrok is kandidaat voor het interim-directeurschap bij WSG. De woningcorporatie heeft tegenover BN De Stem bevestigd dat er op dit moment gesprekken met hem worden gevoerd. Vorige week werd bekend dat Ruigrok opstapt als CEO van Lips Development, onderdeel van de Lips Capital Group van Rogier Lips.

Ruigrok was van 1997 tot medio 2006 verantwoordelijk voor de grond- en woningontwikkelingsactiviteiten van AM, de laatste jaren als bestuurslid. Van 2003 tot 2005 was hij voorzitter van de Neprom. In 2006 trad hij aan bij de Giesbers Groep en twee jaar later werd hij CEO van Burgfonds (later overgegaan in Lips Development).

Gisteren werd bekend dat directeur Peter Span van WSG is teruggetreden. Voorlopig neemt voorzitter Frank Staal van de raad van commissarissen zijn taken over. De nieuwe interim-directeur moet zich bezig gaan houden met de 'continuïteit en financiële positie' van WSG, dat in de loop der jaren een buitengewoon grote grondportefeuille (205 ha) heeft opgebouwd.