Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 28, 2011

Ingestraald water mag niet baten voor Berkdijk

KAATSHEUVEL - De paragnostische hulp die Berkdijk donderdag en zondagmiddag kreeg kon niet voorkomen dat alweer werd verloren. Ditmaal van Blauw Wit'81 en wel met 0-4

Het duel begon potsierlijk. Blauw Wit had namelijk drie 'priesters' meegenomen om gezegend aan de derby te kunnen beginnen. Het was een reactie op de hulp die Berkdijk afgelopen week had gekregen van de paranormale Anja Reijns.

Die hulp resulteerde niet in een ommekeer voor de geplaagde thuisclub. Berkdijk kon nooit aanspraak maken op meer dan een nederlaag, hoewel voorafgaand aan de wedstrijd Reijns de spelers nog ingestraald water had laten drinken. Berkdijk verloren, het voelde voor de Waalwijkse niet als een nederlaag.

"Voor die jongens is het natuurlijk heel vervelend. Maar ik heb geen toverstaf. Voetballen en die bal in het doel schoppen moeten ze wel zelf doen." De sessies hebben volgens Reijns wel degelijk effect gehad. "Bij alle geblesseerde spelers heeft mijn behandeling gewerkt."

Zo deed Ruud Verduyn, die al maanden last had van hielspoor, afgelopen donderdag mee aan een deel van de training. De routinier inzetten deed trainer Regie Essed niet. "Maanden niet gevoetbald, hij is al 43. Die moet je rustig brengen."

Bron: Brabants Dagblad