Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 29, 2011

BMW gestolen in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - In Kaatsheuvel werd dinsdagmorgen rond 03.30 uur bij een woning aan de Parkstraat een grijze BMW 120i cabrio gestolen. Ook hier kwamen de inbrekers binnen door gaatjes in het kozijn te boren om vervolgens de autosleutels te stelen. De auto staat gesignaleerd.

Door verbeterde autosleutels (met computerchip), startonderbrekers en andere antidiefstal beveiligingen wordt het autodieven steeds moeilijker gemaakt. De dief moet tegenwoordig over de originele autosleutel beschikken om een auto te kunnen stelen. Om die reden breken autodieven in bij woningen om de autosleutels te kunnen bemachtigen. Het advies is om autosleutels niet in het zicht weg te leggen. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

Politiemwb.