Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 13, 2011

Burgemeester verhuisd

Kaatsheuvel - Afgelopen week is burgemeester Wim Luijendijk verhuisd van Tilburg naar de gemeente Loon op Zand. De burgemeester heeft het centrum van Tilburg ingeruild voor het centrum van Kaatsheuvel.

Zijn nieuwe adres is Multatulihof 2 te Kaatsheuvel. De burgemeester vertrok na 36 jaar uit Tilburg. In april 2010 is Luijendijk officieel tot burgemeester
van Loon op Zand benoemd. Vanaf oktober 2008 was hij waarnemend burgemeester. Luijendijk zocht al een tijd naar een geschikte woning in De Moer, Loon op Zand of Kaatsheuvel.

In januari 2011 heeft hij zijn huis in Kaatsheuvel gekocht. Daarna volgde een paar maanden van verkoop van zijn vorige woning en verhuisvoorbereidingen voor zijn nieuwe woning. Op 3 mei 2011 heeft de burgemeester zich ingeschreven in de gemeente en hiermee is hij officieel inwoner van de gemeente Loon op Zand geworden.