Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 11, 2011

Dj's uit Waalwijk en Kaatsheuvel naar finale DJ Knock Out

TILBURG - Vier dj's uit Tilburg, Waalwijk en Kaatsheuvel strijden 26 mei in café Studio om een plek op de Dancetour in Tilburg, op 21 augustus.
Organisator Stichting Dancetour vroeg jonge dj's uit Tilburg en omgeving een dj-set van een half uur te sturen. Uit vijftien inzendingen zijn vier finalisten gekozen die donderdag 26 mei in Studio tegen elkaar strijden. De winnaar mag draaien tijdens de Dancetour in het Leijpark.

De finalisten zijn Berend B (22) uit Goirle, DJ Suranga (24) uit Tilburg, Mayk Cole (17) uit Kaatsheuvel en El-Roy (17) uit Waalwijk. De meesten van hen hebben zich gespecialiseerd in house-muziek.

De vier dj's doen om de beurt een set en vervolgens gaan ze tegen elkaar 'battlen': om en om een plaat draaien en het van elkaar overnemen. De jury met DJ's Kriss-One en Runo Cortez beoordelen wie er doorgaan.

Naast een optreden op de Dancetour in het Leijpark strijden de winnaars van alle 12 Knock Out's op 10 juni tegen elkaar voor de kans om drie weken te draaien in clubs en zomerfeesten op verschillende vakantiebestemmingen in Europa.

Bron: Brabants Dagblad