Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 06, 2011

RKC viert feest, bij terugkeer in Waalwijk wordt drukte verwacht

WAALWIJK/SITTARD - In het stadion van Fortuna Sittard zorgen RKC-supporters vrijdagavond voor een groot feest.

Ze zingen en juichen hun club toe na het behalen van het kampioenschap in de Jupiler League. Ruim 1500 Waalwijkse supporters waren getuige van de kampioenswedstrijd. De volle 90 minuten zongen de supporters uit volle borst en zat de stemming er goed in. Ze kregen veel bijval van de Fortuna-supporters, die hun eigen feestje hadden. De Limburgers bleef namelijk degradatie bespaard.

De huldiging van RKC is zondag van 18.00 tot 21.00 uur in het centrum van Waalwijk. Maar eerst wacht het elftal vrijdagavond nog een warm onthaal bij terugkomst. Vele supporters zullen tegen middernacht naar het Mandemakersstadion komen om de bus op te wachten. Omdat ook de 26 bussen met supporters rond dat tijdstip terugkeren, wordt er een enorme drukte verwacht.

Lees in het Brabants Dagblad editie Langstraat zaterdag meer over het feest van de supporters. En ook: reacties op het kampioenschap van Ben Mandemakers, Zeljko Petrovic en burgemeester Nol Kleijngeld.