Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 06, 2011

Tilburger (32) beroofd van quad

LOON OP ZAND: Een 32-jarige Tilburger is donderdagavond rond 19.50 vlak bij het gemaal op de Heidewegc op gewelddadige wijze door twee mannen beroofd van zijn quad. De Tilburger had zijn quad op Marktplaats te koop gezet. Hij had met een geïnteresseerde koper afgesproken op de Heideweg. Er kwamen twee mannen met een Witte VW-Transporter. Er werd een proefrit gemaakt. Vervolgens drukte de jongste van de twee mannen een mes tegen zijn keel en eiste quad op. Het slachtoffer vluchtte richting de Bergstraat. Hij zag dat die dader met zijn quad wegreed in de richting van het Blauwe Meer / de Spinder.

De jongere man die hem met het mes tegen de keel drukte had, een wat getint uiterlijk, circa 25 jaar. Hij droeg een blauw Adidas trainingspak. De andere man was naar schatting circa 30 tot 35 jaar, een beetje kalend en zonnebankbruin.

De politie zoekt getuigen van deze brutale diefstal, het nummer is 09000-8844.

Bron: politiemwb