Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 07, 2011

Koper Curiosahuys in Kaatsheuvel pakt het groot aan

KAATSHEUVEL - Voormalig party- en evenementencentrum 't Curiosahuys in Kaatsheuvel gaat weer open, al wordt het kleiner van opzet dan in de hoogtijdagen van het horeca-complex.

Jacqueline Hubers uit Cuijck heeft de gebouwen aan de Zuid-Hollandsedijk gekocht. De opening van het nieuwe 'multiculturele' feest- en ontmoetingscentrum is waarschijnlijk pas in het najaar. Eerst wordt de monumentale molen op het terrein gerestaureerd. De gepensioneerde Hubers heeft al een natuureducatie-centrum in Morvan in Frankrijk.

In het Curiosahuys ziet ze weer een nieuw avontuur. Het voormalige party- en evenementencentrum, op de grens van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle, heeft een lange tijd te koop gestaan na het faillissement van de All Events Groep/Curiosahuys in 2009. Het leegstaande complex liep begin vorig jaar nog forse schade op door een brand, die mogelijk aangestoken was.

Woensdag meer in het Brabants Dagblad