Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 07, 2011

Loon op Zand maakt zich zorgen over 'afhaken' SMC

Loon op Zand maakt zich zorgen over 'afhaken' SMC
KAATSHEUVEL - De politiek in Loon op Zand maakt zich zorgen over het te voeren accommodatiebeleid, nu de SMC (Stichting Multifunctionele Centra) een eigen weg dreigt in te slaan.


Het bestuur van de stichting heeft geen behoefte meer aan een hele nieuwe discussie over het accommodatiebeleid, zo liet het onlangs in het Brabants Dagblad weten. Het ziet ook weinig meer in de nieuwbouwplannen voor een multifunctioneel centrum (Carré) en sporthal in Kaatsheuvel. Het pleit voor het opknappen van de huidige Werft.

Wethouder Wim Aussems (Gemeentebelangen) lichtte de commissie Mens en Maatschappij maandagavond in over de stand van zaken rond het accommodatiebeleid.

Raadslid Bart van Drunen van coalitiepartner Lijst Loon op Zand wilde van de wethouder weten hoe de situatie heeft kunnen ontstaan dat SMC, als een van de grootste partijen heeft aangekondigd af te haken omdat het allemaal te traag gaat.

Woensdag meer in het Brabants Dagblad.

Door Jan in 't Groen