Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juni 23, 2011

WETHOUDER AUSSEMS PER DIRECT WEG

Kaatsheuvel - Donderdagavond heeft wethouder Wim Aussems (Gemeentebelangen) aan het begin van de raadsvergadering zijn ontslagbrief ingeleverd. Volgens Aussems was de situatie voor hem onwerkbaar geworden. Wie hem opvolgd is niet bekend.

3 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Nu de rest nog van B en W ! Dan komt er misschien een echte oplossing voor het bruisend dorpshart.Serveer ook pro3 af met hun leider Flohr die veel praat maar ook niet voor echte oplossingen zorgt.M.a.w burgers van LOZ laat jullie niet langer afzeiken want wij gaan de rekening betalen voor wanbeleid!!!!!!!!!!

23 juni, 2011  
Blogger harrie vastre said...

Tja het is makkelijk om 1 persoon de zwarte piet toe te spelen.Ook voor de tijd van Wim.was er al geouwehoer over het dorpshart.Dus nu alles naar Wim toe te spelen,zwak heel zwak.
Wim groot gelijk dat je opstapt,want je weet de beste stuurlui staan aan wal.
Wim het ga je goed.

Harrie Vastre

24 juni, 2011  
Blogger H.W.Bogaard said...

Harrie; je hebt helemaal gelijk.
In de vorige raadsperiode was met name o.a het CDA met Hans Wayers die gezorgd hebben voor de puinhoop van het niet bruisende dorpshart.Zij zitten nu in de oppositie en kunnen de puinhoop ook door hun veroorzaakt van een andere kant bekijken,dan kun je lekker je handjes in onschuld wassen.

25 juni, 2011  

Een reactie posten

<< Home