Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 12, 2011

Snel aanpak slecht dak Crossroads

KAATSHEUVEL - Het dak van jongerencentrum Crossroads in Kaatsheuvel krijgt na de zomervakantie de broodnodige opknapbeurt.

De gemeente kiest wel voor een goedkope oplossing. Ze trekt een kleine 8000 euro uit voor de klus. Het dak moet er dan weer minstens drie jaar tegen kunnen. Het bestuur van Crossroads roept al een tijd om een renovatie van het gehele gebouw, maar het dak is het grootste probleem. De gemeente heeft ook gekeken naar een permanente vervanging van de dakbedekking (levensduur 25 jaar), maar ziet daar vanaf. De kosten, een kleine 30.000 euro, zijn hoog. Bovendien werkt de gemeente aan nieuw accommodatiebeleid, waarbij ook Crossroads wordt betrokken. Daarom kiest ze nu voor een goedkope tijdelijke oplossing tot die plannen klaar zijn.