Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, september 19, 2011

Vrouwen DESK werken aan zelfvertrouwen

KAATSHEUVEL – VROUWEN HOOFDKLASSE DESK revancheer­de zich voor de pijnlijke nederlaag van vorige week. Trainer Peter van Wezenbeek was erg tevreden en zag dat zijn gedreven team ’ t Goy op alle fronten aftroefde. „We speelden een prima eerste helft met goede loopacties en combina-t­ies.’’ DESK kwam via doelpunten van Barendsen, Van de Bruggen en Van Wezenbeek binnen het halfuur op een riante 3- 0 voor­sprong. ’t Goy kreeg ondanks aan­dringen na rust gedurende de gehe­le wedstrijd geen enkele kans. Mandy van Wijk bepaalde uit een corner de eindstand op 4- 0.

Bron: Brabants Dagblad