Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, oktober 06, 2011

Verkoop Bedrijvenpark Kaatsheuvel van start

Kaatsheuvel- Persbericht gemeente Loon op Zand
Eerste kopers hebben handtekening gezet Het bedrijventerrein in Kaatsheuvel wordt uitgebreid. Aan de westzijde van het huidige bedrijventerrein bekend als Kets West II, wordt in de komende jaren een eigentijdse uitbreiding van 6,5 hectare gerealiseerd.

Met het ondertekenen van de eerste twee koopovereenkomsten en het onthullen van het logo, hebben burgemeester Luijendijk en wethouder Broeders de aftrap gegeven voor de verkoop van bouwkavels op het nieuwste bedrijventerrein van de gemeente Loon op Zand: Bedrijvenpark Kaatsheuvel.

Aan Hultermans Elektro en De Bunte Vastgoed de eer als eerste ondernemers een bouwkavel te bemachtigen. Hultermans Elektro gaat een nieuw bedrijfspand bouwen. De Bunte heeft als ontwikkelaar gekozen voor Bedrijvenpark Kaatsheuvel vanwege de extra’s die worden geboden. Er zijn gesprekken met nog een viertal ondernemingen.

Parkmanagement

Een kenmerk van Bedrijvenpark Kaatsheuvel is het parkmanagement. De ondernemer krijgt hiervoor een met camera’s bewaakt terrein, een uniforme bewegwijzering op het Bedrijvenpark en heeft geen omkijken naar het onderhoud van het algemeen groen, immer dat wordt uit handen genomen door het parkmanagement. Bovendien is het voor elk perceel mogelijk aan te sluiten op het glasvezelnet. Daardoor kunnen grote databestanden ontvangen en verzonden worden via een hightech internetaansluiting. Ook kan hierop de telefonie aangesloten worden.

Maatwerk kavels en ondersteuning kopers
De uit te geven kavels op Bedrijventerrein Kaatsheuvel variëren in grootte van 1.000 m2 tot en met 5.000 m2, waarbij er naar wordt gestreefd om de ondernemer maatwerk te bieden. Ook voor de wat kleinere MKB-bedrijven zijn hier mogelijkheden.
Binnen de gemeentelijke organisatie is er een speciale groep geformeerd om – voor zover de Wabo hier ruimte voor biedt - de ondernemer zo soepel mogelijk door de vergunning-aanvraag te loodsen.
Voor de verkoop heeft de gemeente Van de Zande Makelaardij in de arm genomen. Samen met de ondernemer probeert deze een, voor de ondernemer, zo optimaal mogelijk perceel te creëren. Volgens makelaar Ron Michels vormt het bedrijvenpark een goede aanvulling op bedrijventerreinen in de omliggende gemeenten. Het economisch klimaat zit momenteel niet echt mee maar met de huidige opzet heeft hij er het volste vertrouwen in dat het bedrijventerrein ingevuld zal gaan worden.
Alle relevante informatie is binnenkort te vinden op een speciale website.

Met het onthullen door wethouder Broeders van logo Bedrijvenpark Kaatsheuvel is de verkoopstart definitief. Het logo in de kleuren van de gemeente Loon op Zand symboliseert de eenheid en synergie die de te vestigen bedrijven er naar verwachting vinden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met Van de Zande Makelaardij via telefoon: 0416-333059 of e-mail: info@zande.nl.