Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, november 08, 2011

Weer Kaatsheuvelse REVUE



Kaatsheuvel - In de Werft te kaatsheuvel zal op 18, 19 november aanvang 20.00 uur en 20 november aanvang 14.00 uur de Kaatsheuvelse Revue ten tonelen worden gebracht.
Dit jaar is gekozen om ook een middag voorstelling te geven

Een hecht team van toneelspelers en toneelspeelsters zijn direct na de vakantie gestart met de repetities. Ze hebben dus al heel wat uurtjes met elkaar doorgebracht en al veel lol beleefd aan de soms toch wel hilarische sketches.

Een revue is niet alleen toneelspel maar ook zang en dans.
Bijzonder dit jaar is dat wij een duet ten gehore kunnen laten brengen. Dit wordt vertolkt door Fleur Janssens en Thom Craane die in de Kaatsheuvelse Revue ook een solo partij voor hun rekening zullen nemen.

De decorbouwers zijn ook al enkele weken met veel enthousiasme aan het werk om alles weer op rolletjes te laten lopen tijdens de voorstellingen.
Vele schroeven zijn weer gedraaid en spijkers geslagen ook het nodige schilder werk is al geklaard.

Zoals al eerder gezegd wordt de Kaatsheuvelse revue gehouden op 18, 19 en 20 november gehouden in de Werft te Kaatsheuvel. De zaal gaat een half uur voor de voorstellingen open. Wilt u zeker zijn van een plaats op een voor u gunstige dag koop dan uw kaartje in de voorverkoop รก 8,50.
Aan de zaal is de prijs van een kaartje 10,00 euro.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de Werft te Kaatsheuvel, Garagebedrijf/ Tankstation Ekelschot, Berndijksestraat te Kaatsheuvel of telefonisch via Nico Sprangers: 0416-272620.

Werkgroep Kaatsheuvelse Revue
Lia Leemans
Telefoon 0416-275016