Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 05, 2011

Hulp van buitenaf moet plan dorpshart Kaatsheuvel vlot trekken

KAATSHEUVEL - De onderhandelingen over het Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel blijken ingewikkeld en tijdrovend.

De gemeente Loon op Zand en de beoogde bouwers Heijmans en WSG (VOF Bruisend Dorpshart) hebben nog steeds geen akkoord over eventuele aanpassingen van het Kaatsheuvelse centrumplan.

Hans de Jonge, directievoorzitter van de Brink Groep, treedt op als extern bemiddelaar en probeert de partijen op één lijn te krijgen. "Het is niet eenvoudig, maar ik heb goede hoop dat het lukt", stelt hij. Het is volgens hem niet verstandig om een harde deadline te stellen bij zulke onderhandelingen. "Eventuele aanpassingen moeten financieel en juridisch goed doorgelicht worden."

1 Comments:

Blogger quinten said...

WAAR OM GAAN ZE GEWOON DOOR MET HET DORPS HART HEEL DE GEMEENSCHAP VAN KAATSHEUVEL VIND DIT BELAGELIJK .
WAAR OM BLIJVEN ZE NIET GEWOON ZITTEN WAARSE NU ZITTEN .
EN ALS HET TE KLIJN IS KUNNEN ZE DE BURGEN MEESTR EN DE WATHOUDERS NAAR HET OUWE POLIETSIE BURO PLAATSEN DAN IS HET PROBLEEM OP GELOST MET AL DAT GELT SMIJTEM MET HET GELD VAN DE BEWONERS VAN KAATSHEUVEL .

07 december, 2011  

Een reactie posten

<< Home