Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juli 26, 2013

Agente gewond na harde trap in buik door Kaatsheuvelse

TILBURG – Een 31-jarige vrouw uit Kaatsheuvel heeft vrijdagmorgen vroeg een politieagente heel hard in haar buik getrapt in Tilburg. De agente heeft enkele uren ter observatie in het ziekenhuis gelegen.

De vrouw is aangehouden. Een man die bij haar was is ook gepakt voor rijden onder invloed.
Agenten zagen de twee rond half drie op straat ruziën met elkaar op de Vendeliersstraat in Tilburg. Zij stapten in een personenauto, waarna met veel gas werd weggereden. Tijdens de rit ging de ruzie verder, waarbij een portier openging en de vrouw uit de auto viel. De Tilburger bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten en werd aangehouden. Ook de vrouw was dronken.

De politie had daarop de autosleutels afgepakt. De Kaatsheuvelse trapte de agente vervolgens in de buik en beledigde en bedreigde haar. De politievrouw moest een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven.

De man blies op het bureau uiteindelijk 340 ug/l en is zijn rijbewijs kwijt.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home