Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, september 18, 2014

Inwoner Kaatsheuvel ontkent potloodventen in Action-vestiging

BREDA – Een 67-jarige man ontkent dat hij op 9 januari van dit jaar in de Action in Kaatsheuvel zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan een 5-jarig meisje. 

Gisteren verscheen de Kaatsheuvelnaar voor de rechter in Breda, waar officier van justitie Koning 120 uur werkstraf tegen hem eiste plus een maand voorwaardelijke gevangenisstraf.


De officier heeft geen reden om te twijfelen aan de bij de politie afgelegde verklaringen van het meisje en haar moeder.


Volgens het meisje liet de man niet alleen zijn geslachtsdeel zien,
 maar zei ook dat het een lolly was.

Op opnames van beveiligingscamera’s in de winkel is te zien dat de man de twee steeds in de gaten houdt en het meisje benadert als haar moeder even niet in de buurt is.


Wat tegen de man spreekt is dat hij zich vaker voor de rechter heeft moeten verantwoorden voor zedendelicten.


In 2013 is hij vrijgesproken nadat aangifte tegen hem was gedaan van een vergelijkbaar strafbaar feit dat zou hebben plaatsgevonden
 in de Blokker. De 67-jarige man is in 2006 veroordeeld omdat hij in Waalwijk aan het masturberen was in de nabijheid van een minderjarig meisje. Hij zou ook zijn geslachtsdeel tegen haar lichaam hebben geduwd.

Minder lang geleden is de wijkagent nog bij de Kaatsheuvelnaar langs geweest nadat hij had gehoord dat de 67-jarige man vaak in de buurt van kleine kinderen te vinden was.


Advocaat Cools vroeg vrijspraak. Hij zei dat op de beveiligingsbeelden het geslachtsdeel van zijn cliënt niet te zien is.


De rechter in Breda doet uitspraak op 1 oktober.
 

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home