Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, september 12, 2014

Twee doden bij ongeval in Waalwijk

*UPDATE 19.15 UUR* WAALWIJK - Twee personen zijn donderdagmiddag rond 16.00 uur omgekomen bij een bedrijfsongeval bij Van de Reijt Meststoffen BV in Waalwijk. Volgens de politie is een wand met betonblokken ingestort bij het bedrijf aan de Industrieweg.
De slachtoffers zijn een 22-jarige man uit Andel en een 54-jarige man uit Waalwijk. De hulpdiensten, die snel ter plekke waren, konden niets meer voor de mannen doen. Zij overleden ter plekke. 
Een van de slachtoffers was een medewerker van Van de Reijt, het andere slachtoffer werkte bij een bedrijf in de omgeving. Hij was opgeroepen voor een kleine reparatie aan een van de machines. Na de reparatie stonden de twee mannen nog even te praten, toen een wand met betonblokken plotseling naar beneden kwam en bovenop hen viel. 
Burgemeester Nol Kleijngeld was donderdag snel ter plekke om te praten met de directie en met toegesnelde nabestaanden.  Slachtofferhulp was aanwezig om nabestaanden en medewerkers van het bedrijf bij te staan. 
Van de Reijt BV is een groothandel in meststoffen voor de agrarische sector. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home