Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 23, 2007

Politiebericht!

Waalwijk - Het zedenteam van het politiedistrict Oosterhout heeft dinsdag 22 mei een 65-jarige inwoner van de gemeente Waalwijk opgepakt. Dat gebeurde op verdenking het plegen van ontucht met zijn minderjarige kleindochter. De politie startte het onderzoek nadat de ouders van het meisje melding maakten dat hun zevenjarige dochtertje misbruikt zou zijn door haar opa. De seksuele handelingen zouden zijn gepleegd tijdens een logeerpartijtje. Het slachtoffertje is door een speciaal opgeleide rechercheur verhoord in een kindvriendelijke verhoorstudio. Dat is een gebruikelijke procedure in dit soort zaken. Het verhoor wordt daarbij opgenomen op een videoband, zodat degene die verhoord wordt het verhaal niet steeds opnieuw hoeft te vertellen. Daarnaast kunnen de rechter, officier van justitie en advocaat precies terugzien hoe het verhoor is verlopen. De verdachte is in overleg met de Officier van Justitie aangehouden en in verzekering gesteld. Hij wordt momenteel verhoord.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dan denk je dat je kinderen veilig zijn bij hun eigen opa,wat een eersteklas viespeuk,gelijk castreren moeten ze ze,maar hij zal wel weer een werkstrafje krijgen zoals altijd.

24 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home