Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 08, 2007

Wijkagent Harrie van Kempen met de VUT


Kaatsheuvel - Vandaag neemt de markante wijkagent Harrie van Kempen afscheid van het politiekorps van Kaatsheuvel. Hoe het feestprogramma eruit ziet is nog niet bekend. Wij wensen Harrie een prettige tijd en veel gezondheid toe.




Jammer genoeg hebben wij als pers geen uitnodiging ontvangen. Vanuit het Brabants Dagblad heb ik diverse malen contact opgenomen met de politie over het afscheid van Harrie. Niemand wist ergens van. Tijdens het beach-volley hoorde ik dat het afscheid van Harrie in de Werft is gehouden. Het is niet alleen jammer voor Harrie maar voor het hele imago van de politie dat de pers hier niet bij uitgenodigd is. De verantwoordelijke personen mogen zich dit aanrekenen, want Harrie heeft beter verdiend.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dat de pers geen uitnodiging heeft ontvangen is nog niet zo erg maar wel voor de bewoners waar hij vele jaren de wijkagent voor is geweest. Het eerste aanspreekpunt dus voor velen bij vreugde en verdriet in hun wijk. Dat de inwoners geen gelegenheid is gegund van Harrie afscheid te nemen als hun wijkagent. Maar wie weet was het zijn eigen wens zo wel.
Harrie als je dit leest hartelijke groet en ik hoop je toch nog eens ergens te ontmoeten. En nu maar hopen dat wij er een fijne plaatsvervanger voor terug krijgen waar de bewoners snel kennis mee kunnen maken.

10 juni, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Ik heb Harrie gesproken. Het is gewoon vergeten...........

15 juni, 2007  

Een reactie posten

<< Home