Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 17, 2008

Berkdijk kaatsheuvel wint zes-puntenwedstrijd

Foto: Rob Couwenberg schiet op de lat, Kuru kan scoren uit de rebound

Kaatsheuvel – Afgelopen zondagmiddag heeft VV Berkdijk een flinke stap gezet naar boven. Het won thuis onder een prachtig zonnetje met 1-0 van Engelen, dat nu acht punten achter staat op de Kaatsheuvelnaren. De winnende treffer viel al in de tweede minuut. Rob Couwenberg knalde de bal onhoudbaar voor doelman van de Loo op de lat waarop Gengis Kuru uit de rebound de 1-0 inschoot. Ondanks de technisch sterkere tegenstander liepen de combinaties bij Berkdijk regelmatig vloeiend. Het is alleen jammer voor Berkdijk dat het rendement van de getalenteerde nummer 10 (Mali Kondashoi) te laag is. Als hij meer naar zijn medespelers kijkt in plaats van naar de bal dan zal dit het elftal zeker ten goede komen.

De ploegen lieten elkaar voetballen. Dat was zeker de verdienste van de 69 jarige scheidrechter Van Meel uit Roosendaal. Hij bewees dat de scheidrechters niet veel hoeven te praten om overwicht te hebben. Berkdijk kwam de hele wedstrijd niet in de problemen. En als er een kansje kwam voor de gasten, dan stond de laatste linie goed en was doelman Christ Netten heer en meester in zijn doelgebied. Opvallend was het rustige spel van spits Kuru hadden zijn; een echte kilometervreter. Hij viel op door zijn werklust, grote discipline en spelinzicht. Hij was het ook die Berkdijk na een mooie combinatie met een droog schot in de 92e minuut op 2-0 zette. Volgens trainer Koen Burg van Engelen was er bij zijn jongens niet echt de wil om te winnen. “De spitsen zaten niet in de wedstrijd en er was onvoldoende beweging in het elftal”. Regie Esset van Berkdijk was wel tevreden. “Als je in de onderste regionen staat dan moet je afstand nemen. Dat hebben we vandaag gedaan”. Met nog zeven wedstrijden te gaan moet Berkdijk zich op basis van het vertoonde spel tegen Engelen zich in de vierde klasse kunnen handhaven.

Basisopstelling:
C.Netten,.Dragonic,r.Verduin,P.zijlmans,R.Netten,R.couwenberg,P.van Wanrooy, H.oome, A.Boutier, M. Komdashio,G.Kuru