Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 14, 2008

Kaatsheuvel : 'Dorpshart moet sneller bruisen'

KAATSHEUVEL - Gemeentebelangen wil dat er zo snel mogelijk gestart wordt met het Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel.
Tijdens een onlangs gehouden informatiebijeenkomst kondigde gemeenteraadslid Kees Span aan dat zijn coalitiepartij met een eigen plan komt om het Dorpshart 'los te trekken'. Fractievoorzitter Ad van Laarhoven bevestigt die uitspraken: "Er is al genoeg geschreven en georganiseerd en wordt het tijd dat er werkelijk iets gebeurt." Hij pleit ervoor het bidbook te laten zoals het is. "Als je daar één ding van openbreekt, dan is het hek van de dam, want er zijn nog zoveel andere politieke partijen die daar een mening over hebben. Dan duurt het nog langer. We komen met een plan dat gebaseerd is op het omgooien van de procesgang. Maar we hebben dat niet zomaar kant en klaar op de plank liggen."

Van Laarhoven zegt dat zijn partij zich zeker niet kan vinden in de kostenverhoging van 8,5 miljoen zoals die door de vertrekkende projectleider Nico op de Laak vorige week is aangekondigd. Van Laarhoven is niet van plan om mensen politiek verantwoordelijk te stellen voor de gang van zaken tot nu toe. "Daar vorm je geen coalitie voor." Wel wijst hij op het gegeven dat zijn burgercommissielid Bertus Kemmeren nagenoeg elke vergadering naar de voortgang van het Dorpshart heeft gevraagd.

Gemeentebelangen blijft bij het oorspronkelijk budget. "We gaan sterk meesturen en als het niet anders kan, komen we met een eigen plan. Wat ons betreft komen er geen politieke discussies en geen onderzoeken door bureaus maar gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Voor het bedrag dat door de gemeenteraad goedgekeurd is."

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

"Van Laarhoven is niet van plan om mensen politiek verantwoordelijk te stellen". Nee laat de burger er maar voor opdraaien. Van Laarhoven je hebt geen ballen !!!!!!!!!!!!!

17 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home