Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, april 12, 2008

Regiotour trekt veel bezoekers in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Over belangstelling was er niks te klagen, afgelopen woensdag en donderdag, bij de regiotour-truck van het Brabants Dagblad op de Markt in Kaatsheuvel.

De truck werd drukbezocht en er waren ook mensen die beide dagen even langskwamen voor een kopje koffie en een praatje met lezersredacteur Tjeu van Ras. Ook de groepen acht van basisscholen De Vaert en St. Theresia brachten een bezoekje.

In totaal werden er rond de 300 schorten uitgedeeld met de opdruk 'leesplenkske': Brabants Mooiste Woord. Meningenkaartjes werden met minder enthousiasme ingevuld als bij andere haltes van de regiotruck. Maar dat kan ook liggen aan de lastige stelling. 'Dorpshart Kaatsheuvel is het waard' versus '8,4 miljoen extra is te veel voor Kaatsheuvel' kregen allebei evenveel stemmen. Zeventig mensen vulden de speciale quiz in.