Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juni 24, 2008

Politie: 'Autobrand is zeker aangestoken'

KAATSHEUVEL - De autobrand op de Binnenvaert in Kaatsheuvel is zeker aangestoken. Dat stelt een politiewoordvoerder over de brand waarbij in de nacht van zaterdag op zondag een auto helemaal in vlammen op ging.

Een tweede wagen raakte beschadigd door de brand.

De uitgebrande auto, een paarse Volkswagen Golf, is van een 27-jarige man uit Kaatsheuvel. De eigenaar heeft geen idee waarom zijn wagen het doelwit was van brandstichting. Naast de wagen gingen ook drie kliko's in vlammen op. Verder sloeg het vuur over naar de heg erachter.

De brandweer was na de melding van buurtbewoners snel ter plaatse en had het vuur ook rap onder controle. Maar de auto van de Kaatsheuvelnaar was niet meer te redden. Ook raakte de Ford Fiƫsta die naast deze wagen stond geparkeerd flink beschadigd door het vuur.

"Wij gaan deze zaak uiteraard verder onderzoeken", aldus een politiezegsman. Autobranden liggen gevoelig in Kaatsheuvel: in de jaren 2003-2005 werd het dorp geteisterd door een reeks van zeker vijftien autobranden

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Graag meer en hardere gerichtere aanpak van Politie tegen de terreur jeugd van Kaatsheuvel, Altublieft en Dank U Wel .

30 juni, 2008  

Een reactie posten

<< Home