Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juni 15, 2008

Jongens vast na aanranding in Efteling

KAATSHEUVEL - Vijf jongens zijn op heterdaad gearresteerd nadat zij in de Efteling in Kaatsheuvel een meisje onzedelijk betastten. Het slachtoffer en de daders waren op schoolreisje in de Efteling.

Het 14-jarige meisje uit Barendrecht was daar met een aantal vriendinnen. De meisjes ontmoetten in de Efteling een groep jongens uit Vlaardingen. Beide groepen trokken de dag met elkaar op. Toen ze met zijn allen in de bootjes van attractie Gondoletta wilden, vielen de groepen uiteen. Het slachtoffer kwam als enige meisje bij vijf jongens in het bootje terecht. Tijdens de vaartocht betastten de jongens haar billen, borsten en kruis.

Samen met de bedrijfsbeveiliging van de Efteling werden de vijf verdachten gearresteerd. Nader onderzoek wees uit dat drie jongens daadwerkelijk verantwoordelijk waren voor de aanranding. Het gaat om drie dertienjarige jongens uit Vlaardingen. Zij hebben bekend. Het drietal is na verhoor aan de ouders overgedragen.