Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juni 14, 2008

Subsidie voor RTV Midden-Brabant

Kaatsheuvel – Streekomroep RTV Midden-Brabant kan rekenen op een startsubsidie van de gemeente Loon op Zand van 8000 euro. Verder ging de commissie Middelen akkoord met een subsidie van 9000 en voor 2008 en eenzelfde bedrag voor 2009. Daarna zal er geëvalueerd worden en bekeken worden of de zender voldoet aan de verwachtingen.

De Loonse raad heeft gekozen voor het “lightpakket” van RTV. Hierdoor krijgt de omroep de kans om te groeien. PvdA voorman Peter Flohr (PvdA) stelde voor om met elk medium waarmee de gemeente Loon op Zand zaken doet prestatiecontracten af te sluiten om aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen.

Hij doelde hiermee op Het Weekjournaal. De huis aan huiskrant, waarin de gemeente de grootste adverteerder is voldoet volgens de politiek niet. Burgemeester Ria van Hoek beloofde de zaak aan te gaan pakken.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Misschien kan die geweldige meneer Flohr dan zelf een eigen medium beginnen. Flohrnews lijkt me wel wat. Al lijkt het me handiger als ie begint met Flair voor zijn eigen partij. Werk aan de winkel Flohr!!

15 juni, 2008  

Een reactie posten

<< Home