Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juni 14, 2008

Is het tijdperk Cruyff voorbij?

Bern/Kaatsheuvel – Wat was het een historische wedstrijd Nederland – Frankrijk met als uitslag 4-1. Wie had dat verwacht. Als ervaringsdeskundige kan in zeggen dat dit soort wedstrijden bijzonder slecht zijn voor hartpatiënten. Zeker als het Nederlands Elftal zich terug laat zakken en door de Fransen overlopen dreigt te worden. Maar dan komen de tactische wissels (Robben en Van Persie) van de trainer. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen fan was van coach van Basten. Maar een compliment is op zijn plaats. En het stoort me enorm dat Cruyff dat niet over zijn lippen kan krijgen. Het Nederlands Elftal speelde niet meesterlijk. Dat waren de wissels wel. Dus een compliment van Cruyff aan het adres van Van Basten is op zijn plaats. Als hij dat niet over de lippen kan krijgen kan hij net zog goed als stoppen als analist.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het stoort mij enorm dat het Cruijff-bashen weer is begonnen. Ligt dat aan het weer of zo? Je hebt zo van die tijden. Cruijff was trots op het nederlands elftal en op van basten, dat bleek uit diverse tv-uitzendingen. En kan een tijdperk Cruijff voorbij zijn als hij al een jaar of tien geen coach meer is? Helaas, profeten worden nog steeds niet in hun eigen land geeerd. Let the bashing go on....klinkt het hier ( in het Nederlands, van 15 miljoen kenners)

15 juni, 2008  

Een reactie posten

<< Home