Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, september 05, 2008

Feest op laatste moment geschrapt

Prins mauritsplein blijft leeg

KAATSHEUVEL - Het Brabants Feest Weekend in Kaatsheuvel is op het allerlaatste moment afgeblazen.

Het evenement zou morgen en zondag op het Mauritsplein worden gehouden, maar de vergunningen blijken niet rond. Volgens organisator Rien van Zoelen van het Rosmalens bedrijf RVS Evenementen Service had de gemeente mondeling toestemming voor het feest gegeven. Maar onlangs kreeg hij een brief met de mededeling dat de vergunning voor het evenement niet is verleend.

Bij het Brabants Feest Weekend zouden diverse artiesten optreden, onder wie Marianne Weber. Volgens Van Zoelen heeft hij op 27 juni schriftelijk een vergunningaanvraag ingediend. "Door diverse wisselingen op de afdeling kwam deze steeds in verschillende handen. Maar die mensen verzekerden mij allemaal dat de vergunning verstrekt zou worden."

Het afblazen van het evenement levert een schadepost op van zo'n 50.000 euro, stelt Van Zoelen. "De artiesten moeten toch betaald worden." Hij onderzoekt nog of de kosten op de gemeente te verhalen zijn. Een woordvoerder van de gemeente noemt de zaak vervelend. Volgens hem kwam de vergunningaanvraag te laat, en zijn de noodzakelijke stukken ook na herhaaldelijke verzoeken niet of te laat ingediend. "Maar het is allemaal in goed overleg gegaan."

Volgens Van Zoelen kunnen de mensen die bij een voorverkoopadres een kaartje hebben gekocht op dat adres hun geld terug krijgen. Hij is nu bezig met het organiseren van een feest in Kaatsheuvel op 20 en 21 december.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

tjonge jonge wat kunnen ze toch weer regelen he hier in de kets.....

05 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Op de web-site van het brabants feestweekend is niet de moeite genomen om mede te delen dat de mensen die al een kaart hebben gekocht het geld weer retour kunnen krijgen.

08 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home