Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, oktober 15, 2008

Albert Heijn tot laat open

KAATSHEUVEL - De Albert Heijn aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel blijft als eerste supermarkt in het dorp open tot 22 uur 's avonds.

Volgens eigenaar Piet den Hartog willen mensen steeds vaker hun boodschappen later op de avond doen en speelt de winkel dus in op een trend. De ruimere openingstijden gaan woensdag 5 november in, na een grootscheepse verbouwing van de supermarkt.

Volgens Den Hartog wacht de winkel een volledige metamorfose. De supermarkt sluit daarvoor tijdelijk de deuren van zaterdag 25 oktober (vanaf 17 uur) tot woensdag 5 november (18 uur). De Albert Heijn krijgt onder meer een heel andere indeling en extra winkelruimte. Ook wordt de ingang verplaatst.

Verder gaat de Albert Heijn werken met scanners, waarmee de bezoekers straks zelf hun boodschappen in het winkelwagentje kunnen scannen. Dat bespaart tijd bij de kassa.

Na de verbouwing is de Albert Heijn van maandag tot en met vrijdag elke dag geopend van 8 tot 22 uur en zaterdag tot 21 uur. Volgens Den Hartog hebben de ruimere openingstijden zeker zin. "Vroeger gingen de meeste mensen één keer per week alle boodschappen doen. Nu wordt veel vaker gewinkeld. Als iets niet in huis is, moet het er snel komen." Den Hartog voorziet ook geen problemen met het vinden van personeel voor de avonduren.

Bij de concurrenten in Kaatsheuvel, Jumbo en Em-Té, lijken vooralsnog geen plannen om tot 22 uur open te blijven. Eerder besloot de Albert Heijn al iedere laatste zondag van de maand de deuren te openen. Dat voorbeeld is later gevolgd door de Jumbo.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home